30 Ocak 2014 Perşembe

ALTERNATİF BİR DÜĞÜN YEMEĞİ



Bu hafta sonu bir düğüne davetliydik.
Düğünler her zaman güzeldir,hele ki evlenen kişi  bebekliğini bildiğiniz birisiyse  bir o kadar da duygu doludur.(Evlenen kişi kahvaltı günümüzün tek bekar üyesiydi ve bize bir sofra daha açıldı:))
Neyse bizim ilgili olduğumuz kısım tabii ki yemekler…
Yer Balçova Termal Otel Agamemnon salondu.
İzmirlilerin çok iyi bildiği bu otel ağaçlar arasında ve sımsıcak bir ortam.
Dıştan bir asansörle restauranta girdiğiniz ve kapıda karşılandığınız nezih bir yer burası.
Servislerin titizlikle gerçekleştiği,yemek müziğinin dozunda olduğu güzel bir geceydi.
Yemeklere gelince ordövr tabağı göz dolduruyordu ve her bir küçük tat hakkını veriyordu.
Ara sıcak olarak kıymalı sebzeli börek tercih edilmişti.
Ana yemek olarak elma patates,sebze,pilav ve yumuşaklığıyla anında dağılan tavuk sarma vardı.
Son olarak meyve ve pasta ile gece sonlandı.

Yemek bahane Allah herkesi mutlu etsinJ






ARA SICAK(KIYMALI SEBZELİ BÖREK)

ORDÖVR TABAĞI
(BEYAZ-TULUM PEYNİR,MERCİMEK KÖFTE,SÖĞÜŞ SALATALIK DOMATES,FÜME BALIK,HAYDARİ,ACILI ANTEP EZME)































SALATA


















                                           
TAVUK SARMA,SEBZE,PİLAV,ELMA PATATES
MEYVE
                                     


                                     
FRAMBUAZLI PASTA                                             




















 Mekan,masa düzenleme ve yemekler evlenecekler için bir fikir olabilir......

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder